• Annemeet Hasidi-van Der Leij

"Pallywood"


Pallywood is een term die bedacht is door Richard Allen Landes, een Amerikaanse historicus en schrijver. Het is de combinatie van "Palestijnen" en "Hollywood," omdat de Palestijnen een soort eigen ‘filmindustrie’ hebben, waarin scenes worden gespeeld om Israël zwart te maken, maar die als echt de wereld rondgaan doordat de wereldpers door de Palestijnen gemanipuleerd wordt. Pallywood, a term Richard Allen Landes, an American historian and author, came up with to describe media manipulation, distortion or fraud by some Palestinians designed to win the public relations war with Israel. The term "Pallywood" is a combination of "Palestinian" and "Hollywood."

#Pallywood #RichardAllenLandes #Palestijnen #Hollywood #mediamanipulation #Palestinian

11 views0 comments

Recent Posts

See All