• Pierre Rehov

Behind the smoke screen 1/ Achter het rookscherm 1


"From inside Gaza, the reality of the so called "peaceful demonstrations". Watch Hamas hate speeches. See how they build their propaganda at the expense of brainwashed, deceived and manipulated unfortunate people. Understand why Israel has no choice but to protect itself using lethal force."

"Vanuit de Gaza Strook, de realiteit van de zogenaamde" vreedzame demonstraties." Luister naar de haat speeches van Hamas. Zie hoe ze hun propaganda opbouwen ten koste van gehersenspoelde, misleidde en gemanipuleerde ongelukkige mensen. Begrijp waarom Israel geen andere keuze heeft dan zichzelf te beschermen met behulp van het leger."

#Gaza #GazaStrook #peacefuldemonstrations #vreedzamedemonstraties #Hamas #Israel #PierreRehov #Behindthesmokescreen #Achterhetrookscherm

© by Annemeet Hasidi-van der leij   annemeethasidi@gmail.com  tel. +972-54-6337505