• Pierre Rehov

Behind the smoke screen 2/Achter het rookscherm 2


While the UN is condemning Israel for defending itself against terror organization Hamas, the rest of the world has fallen into the Muslim terrorists' propaganda. The images in this film speak for themselves. The so called "Palestinians" have one ambition. To obliterate Israel. Their supporters have the same ambition.

Terwijl de VN Israël veroordeelt dat het zichzelf verdedigt tegen de terroristische organisatie Hamas, gelooft de rest van de wereld de propaganda van de moslimterroristen uit de Gaza Strook. De beelden in deze film spreken voor zich. De zogenaamde "Palestijnen" hebben maar één ambitie; Israël uit te roeien. Hun supporters hebben dezelfde ambitie.

#Achterhetrookscherm #Behindthesmokescreen #PierreRehov #peacefuldemonstrations #GazaStrook #Gaza #Palestinians #Palestijnen #Hamas #UN #VN #Israel #terroristen #terrorists

3 views0 comments

Recent Posts

See All